Eindelijk een training met voortschrijdend resultaat!

Want hoe herkenbaar: de medewerkers gaan (moeten) een training volgen. Indrukwekkende theorieën worden over hen uitgestort en zij krijgen na afloop ook keurig een mapje mee. De bedoelingen zijn goed maar deze mapjes verdwijnen in de onderste lade en worden in de meeste gevallen nóóit meer ingezien. Resultaat……?  Zó jammer!

HouDeZonzijde training doet wérkelijk iets met mensen:                                                 weet verbinding te maken en mensen te raken, niet door een goeroe, hooggeleerde of betweter, maar door iemand met passie, die zelf medewerker /projectleider/manager/coach/inspirator/motivator was met kennis vanuit praktijk, werk- en levenservaring plus opleidingen. 

HouDeZonzijde training

  • Biedt inzicht
  • Geeft moed
  • Zet mensen in hun kracht
  • Spreekt aan op eigen verantwoordelijkheid
  • Laat eigen kwaliteiten en valkuilen ontdekken
  • Leert kwaliteiten van de ander te ontdekken
  • Geeft vertrouwen in goede intentie van anderen
  • Zet mensen aan om op een positieve manier te denken
  • en eigen initiatief te tonen

 

Reacties zijn gesloten.