Wie is John Overhage?

Mijn naam is John Overhage, gehuwd met een geweldige vrouw, twee zonen (24 en 26). Ik mag graag mijn ritjes op de racefiets maken of in de bossen een lekker stuk hardlopen. Een goed boek lezen of genieten van muziek kan ik ook waarderen. Nadenken over het leven en hoe ik iets voor anderen kan betekenen doe ik onafgebroken. Maar hoe mijn werkzame leven begon………..?

Na zeven jaren gewerkt te hebben in de verkoop bij een  Elektrotechnische  groothandel, stapte ik over naar de omroep. Daar werkte ik vervolgens 30 jaar in verschillende staffuncties en ondersteunende diensten. In die 30 jaren interesseerde ik mij altijd in communicatie en vooral voor de omgang met mensen. Volgde om die reden de meest uiteenlopende opleidingen zoals: Public Relations, Spreken in het openbaar, NLP, Counseling, Coaching, Stressmanagement, Psychologie en ik verdiepte mij ook in allerlei boeken op dit gebied.

Mijn allergrootste wens was al sinds véle jaren om mijn kennis te mogen delen. Voor een zorginstelling mocht ik enige tijd terug een aantal trainingen geven op het gebied van het elkaar aanspreken op gedrag. ‘Feedback geven’.  Dit was voor mij zo’n waardevolle ervaring en werd zo goed ontvangen door de deelnemers en het management dat het mij VLEUGELS gaf. Ik had mijn grote passie nú met zekerheid ontdekt: mensen inzicht geven, inspireren, motiveren, in hun kracht zetten. Iets mooiers kan er in mijn beleving niet bestaan. Dit is waar ik nu met volle overtuiging voor gekozen heb en ook volop voor wil gaan. Mensen raken, door ze bewust te maken van hun EIGEN kracht en verantwoordelijkheden. Dit wil ik graag voor groepen doen maar desgewenst ook zeker in persoonlijke sessies. Het zal wat mij betreft altijd zorgvuldig maatwerk zijn want geen mens of organisatie is hetzelfde. Ik verheug mij op de ontmoetingen die komen. Iedereen die zich aangesproken voelt is van harte welkom.

‘HouDeZonzijde’

John Overhage